Новинний блок від deHouse

Команда deHouse взяла участь у новорічному ARCH-MEETING

15 грудня відбувся Новорічний Archmeeting в Галереї Інтер’єрів PokrovSky. Організаторам вдалось створити справжнє свято, з подарунками та привітаннями.

Метою заходу стали обмін досвідом, популяризація сучасної архітектури та дизайну інтер’єрів, українських виробників в атмосфері невимушеності й святковості. Компанії учасники висловили свої новорічні побажання гостям вечора, влаштували розіграш подарунків, вікторини, квести.

Меблева фабрика deHouse підтримала цю яскраву подію, виступивши партнером.

Ми вдячні колективу, організаторам DHC Media та всім причетним за можливість долучитися до свята. Це було неймовірно цікаво!

Довідка. DHC Media – портал, на якому зосереджені найкращі українські та світові архітектурні об’єкти, інтер’єри, зібрані практичні поради від спеціалістів дизайнерського середовища, висвітлюються актуальні світові події архітектури, дизайну, мистецтва, кінематографу, моди, інтерв’ю українських та закордонних архітекторів, дизайнерів, засновників компаній та всіх, хто стикається зі світом дизайну.

Компанія deHouse – успішний, надійний партнер з виробництва меблів.

За роки роботи ми переконалися, що орієнтованість на клієнта, майстерність і відповідальність є ключовими чинниками для побудови довгострокових відносин із нашими партнерами. Наша команда успішно реалізувала понад 100 масштабних проєктів і впевнено взяла курс на нові досягнення. 

Щиро вітаємо всіх із прийдешніми святами та до зустрічі у Новому році!