Новинний блок від deHouse

Як візуально збільшити простір за допомогою меблів? Поради від дизайнерів інтер’єру – deHouse

Ефектний та сучасний інтер’єр не залежить від вільного простору. Мінімалізм зовсім не визначається одноманітними елементами — обмежений простір дає можливість втілювати навіть найскладніші інтер’єри.

Місця для зберігання

У невеликому просторі обмежені місця для зберігання. Тому варто максимально використовувати корисну площу. Пуфи, шафи, стелажі дають змогу вміло вмістити велику кількість речей, а вбудовані системи зберігання допомагають візуально збільшити кімнату.

Тонкі підлокітники

Візуальної легкості можна досягти за допомогою м’яких меблів з тонкими підлокітниками, які виглядають витонченими. Для невеликого простору краще вибирати такі моделі або варіанти без них. Так меблі будуть відкриті, візуально легкі, а для затишного відпочинку підберіть додатковий комплект подушок або м’яких валиків.

Тонкі опори та ніжки

Меблі на тонких опорах або ніжках виглядають так, ніби невагомі. Вільне місце під меблями створить образ легкості, візуально збільшить приміщення. Такі меблі ідеально підходять для невеликих приміщень.

Прозорі вироби

Столи зі скляними стільницями, шафи зі скляними дверцятами, прозорі пластикові стільці допоможуть створити візуальну легкість в інтер’єрі. Такі варіанти не будуть впадати у вічі та розвантажать простір. Кімната обов’язково виглядатиме стильною, затишною.

Світлі відтінки

  • Темні відтінки на тлі світлих стають яскравим акцентом. Чим темніший колір, тим об’єкт візуально здається більшим і важчим. Вибір за нейтральними спокійними відтінками, які не виділяються у загальній кольоровій гамі інтер’єру.
  • Оформлення приміщення у холодних відтінках допоможе візуально розширити приміщення. Забарвлення меблів безпосередньо впливає на відчуття вільного простору. Не варто наголошувати на її контрасті. Краще вибрати варіанти, які не звертатимуть увагу.

Однотонна оббивка

М’які меблі в однотонній оббивці легко доповнюють інтер’єр. Яскравіші моделі з візерунками та принтами виділяються на загальному тлі, візуально здаються більше. Менеджери фабрики deHouse допоможуть визначитися з варіантами, які прослужать довгі роки.   

Прості форми

  • Прості форми виробів допоможуть зробити інтер’єр візуально легшим. Невеликі моделі з рівними формами виглядатимуть акуратними та компактними. Асиметричний тип предметів виглядатиме «важчим» в інтер’єрі.
  • Для стильної вітальні можна виготовити комфортний кутовий диван або моделі-трансформери зі спальним місцем. Це набагато раціональніше, ніж придбати невеликий та непомітний диван. Простота меблів та їх світлий зовнішній вигляд дають змогу гармонійно доповнити будь-який інтер’єр.

Функціональність

Візуально збільшити простір можливо скориставшись практичними рекомендаціями. Наприклад, прибрати недоречні предмети, які використовують багато місця і позбутися масивних меблів. Великі шафи та ліжка візуально роблять приміщення маленьким. Найкращим рішенням буде встановлення шафи з розсувними дверцятами, ліжка або дивана з механізмом трансформації.

Український виробник deHouse пропонує своїм замовникам меблі преміумкласу. Ми не просто виконуємо замовлення відповідно до розмірів клієнта, а й враховуємо всі побажання.

Дзеркальні елементи

Дзеркальні елементи стануть чудовою альтернативою збільшення простору, візуально зробивши приміщення більшим. Таке оформлення робить його просторим. Здійснити такий задум досить просто, за допомогою дзеркального декору, шаф із дзеркальними дверцятами або настінними дзеркалами. Використання будь-якого з цих способів допоможе візуально зробити приміщення більше.

Раціональне розміщення

Оптимальне розміщення меблів має велике значення для сприйняття простору. Немає сенсу розміщувати її в центрі кімнати. Краще буде розташувати уздовж стін або в кутках. Не варто купувати громіздкі крісла та стільці зі спинками. Простір візуально виглядатиме маленьким, оскільки акцентування уваги буде на них. Можна замовити акуратні моделі або пуфи.

У невеликих приміщеннях хочеться поставити меблі близько до стіни, прагнучи збільшити корисний простір. Експериментуйте — розставте вироби не впритул до стіни, а організуйте місце для зберігання. Продумайте, щоб меблі були не важкими, для можливості легкого переміщення.

Команда deHouse готова реалізовувати найсміливіші ідеї та виробляти неймовірні вироби.