Новинний блок від deHouse

Комплексне рішення – відповідь на запит сучасної людини

Комплексне рішення – це відповідь на запит сучасної людини заощаджувати час, кошти, власні зусилля! Меблювання під ключ дає можливість оформити красивий, ефектний, оригінальний інтер’єр будь-якого простору. Дуже важливо облаштувати приміщення під себе, тоді максимальний комфорт гарантований. Досягти цих цілей допоможуть детальне планування та грамотне меблювання.

Наш досвід та виробничі ресурси дають можливість виготовляти не поодинокі предмети меблів, а повне облаштування будь-якого приміщення. Понад 15 років наша команда допомагає замовникам, партнерам втілювати неймовірні ідеї. Кожному замовленню приділяється особлива увага – нам важливий результат та реалізовані проєкти, що викликають почуття гордості.

Переваги повного меблювання

  • Будь-які завдання, незалежно від своїх масштабів.
  • Від підбору матеріалів, компонентів, тканин, фактур до доставлення меблів на об’єкт, збирання.
  • Ведення проєкту професійними менеджерами, конструкторами.
  • Допомога у виборі колірної та стилістичної концепції.

Такий підхід допомагає цілком реалізувати стилістичні уподобання, художнє бачення, зробити конструктив корпусних, м’яких меблів адаптивним до архітектурних рішень. Також забезпечити ергономічність, цілісність простору, досягти максимального комфорту в межах бюджету.

Комплексне рішення сприяє вибору оптимальної кількості та найбільш відповідного варіанту предметів меблів. За допомогою цього підходу можна правильно облаштувати приміщення будь-якої площі, продумати функціональність простору для здійснення будь-яких завдань. Особливо значущим у повному меблюванні є можливість для замовника показати унікальність, а також реалізація цікавих дизайнерських ідей.

Вибирайте професіоналів

Навіть якщо ви повністю впевнені, що впораєтеся самостійно з рішеннями меблів, краще довіритися професіоналам, оскільки вони допоможуть не допустити помилок, додаткових витрат на перероблення. Вибір фабрики або фірми, яка виготовляє меблі на замовлення непростий, але тільки майстри своєї справи роблять так, як ви хочете.

Завдяки комплексності реалізації проєкту, суттєва економія грошей та часу. Не потрібно переглядати каталоги, сайти та без кінця відвідувати магазини, виставки. Без переживань, що на складі щось не додали, а вантажники подряпали меблі. Гарантія якості на всі види робіт та індивідуальне інтер’єрне рішення!

Чому замовляти меблі від deHouse вигідно?

Український виробник меблів deHouse пропонує високоякісні вироби преміумкласу, які допоможуть зробити кожен інтер’єр оригінальним, зручним, стильним, унікальним.

Успіх нашої компанії ґрунтується на співпраці з надійними постачальниками матеріалів та фурнітури. Команда завжди в курсі всіх технологічних новинок світового ринку, використовує їх у виготовленні меблів на замовлення. Ми виробляємо ексклюзивні дизайнерські меблі, які повністю відповідають дизайн-проєкту. А також розуміємо, наскільки важливо отримувати якісні меблі в термін, а в процесі оперативно узгоджувати всі деталі. Наша продукція не залишає байдужим навіть найвибагливіших і найвимогливіших замовників.

Стильні шафи, ефектні дивани, неймовірні крісла, комфортні ліжка. Функціональні, продумані до дрібниць кухонні гарнітури, комоди, тумби. Стінові панелі як дерев’яні, так і м’які. Все це, і більше цього, ми виготовимо для вас з якісних й надійних матеріалів, варто тільки зробити власний вибір. Тільки ви вирішуєте, яким буде інтер’єр та якими деталями його наповнити. Зі зразками меблів, матеріалів, фурнітури можна ознайомитися в нашому офісі.

Комплексне рішення від меблевої фабрики deHouse – це можливість створити інтер’єр мрії. Розробимо для вас індивідуальний дизайн-проєкт або виготовимо меблі на замовлення за наданим ескізом.