Новинний блок від deHouse

Надійний партнер з виробництва меблів – deHouse

Важко уявити інтер’єр без меблів. Звикли сприймати м’які меблі – дивани, крісла, шафи як зрозумілі речі. Але, якщо розібратися, то жодне, навіть найстильніше, приміщення не матиме сенс без меблів. Ми взяли на себе дуже відповідальну роботу – виготовляти унікальні меблі на замовлення, адже вони визначають загальний концепт приміщення та стати надійним партнером з виробництва меблів.

Історія.

Повернемося на 15 років назад. Невелика команда ентузіастів виходить на меблевий ринок, маючи амбітні цілі. Почали з малого – перетяжки м’яких меблів – давали друге життя улюбленим виробам власників. Працювали, заробляли репутацію і мріяли про щось більше. Поступово запустили виробництво меблів, команда стала розширюватися, обсяг робіт – збільшуватися …

deHouse сьогодні.

Настав момент реалізації наших амбітних планів. Укомплектували виробництво всіма необхідними верстатами, які дають нам змогу створювати складні форми, конфігурації меблів. Зібрали професіоналів меблевої справи й запустили виробництво м’яких, корпусних меблів, виробів із дерева. Меблева фабрика deHouse – це понад 1000 квадратних метрів, 7 укомплектованих цехів для повного циклу виробництва.

Компанія deHouse сьогодні –  успішний та надійний партнер із виробництва меблів для масштабних проєктів. Наші партнери –  дизайнери, архітектори, керівники в сегменті HoReCa, ремонтно-будівельні компанії та комплектувальники. Успішно реалізували вже понад 100 унікальних проєктів.

Нам вдалося вивести формулу успіху і побудувати філософію компанії deHouse на чотирьох китах:

Клієнти.

Запорука успішного співробітництва – це діалог. Ми завжди готові комунікувати для продуктивної роботи та побудови довгострокового співробітництва з нашими партнерами. Руйнуємо стереотип, що меблі на замовлення – це нерви, нестикування, затримки. Цінуємо Ваш спокій та завжди йдемо на компроміс. Нам в deHouse важливо, щоб кожен клієнт був спокійним і задоволеним роботою, а результат та меблі перевершили навіть найсміливіші очікування. Ваші посмішки – найкраща мотивація для нас.

Досконалість.

Називаємо себе меблевими перфекціоністами недарма. Увага до деталей, прискіпливість до кожного стіжку і ніжці – це особливість deHouse. Завдяки такому підходу, готові меблі – досконалі. Ми будемо працювати понаднормово, щоб меблі були дійсно ідеальними. Ретельний підбір матеріалів забезпечує високу якість корпусних меблів, виробів з дерева. Для м’яких меблів ми рекомендуємо тільки якісні тканини від наших перевірених партнерів.

Доступність.

Високоякісні меблі можуть бути доступними. Розмістивши виробництво deHouse в Києві, нам вдалося дати ринку надійні та доступні меблі. Пишаємося тим, що робимо моделі європейського рівня в Україні. Більше не потрібно місяцями чекати меблі з Італії та переплачувати. Команда готова виготовити зразок, щоб ви переконалися у високій якості наших виробів.

Команда.

Без згуртованого колективу однодумців нікуди. Ми зібрали команду професіоналів, які люблять свою справу і вміють майстерно вирішувати складні завдання. У штаті deHouse вже понад 60 фахівців, які відповідально підходять до роботи. Завдяки кожному з них ми виготовляємо досконалі меблі.

Така комбінація пріоритетів – запорука продуктивної роботи компанії deHouse, надійного партнера з виробницва меблів. Наші вироби прикрасять будь-який інтер’єр, додадуть стилю, лоску. Ми горимо своєю справою. Нас мотивують складні проєкти. Вважаємо, що виробництво меблів – це мистецтво. Тому захоплено створюємо шедеври.