Новинний блок від deHouse

Шлях від ідеї до wow-результату – deHouse

Ми приходимо в ресторан і сідаємо у комфортне крісло. Повертаючись додому після важкого дня,  розслабляємося на зручному дивані. А у вихідні із чистою совістю лежимо в ліжку пів дня. М’які меблі – важлива частина у будь-якому інтер’єрі. Але ми рідко замислюємося який шлях пройдено – від ескізу до готових меблів і яка титанічна робота фахівців ховається за звичайним диваном.

Ідея.

Все починається із задуму. Наш партнер приходить в deHouse з дизайн-проєктом, ескізом або фотографією бажаних м’яких меблів. Кожен проєкт унікальний та незвичайний. І чим він складніше, тим більше у нас мотивації для його реалізації. Після знайомства з майбутнім предметом інтер’єру приступаємо до роботи.

Розробка конструктиву.

Важлива частина у виробництві м’яких меблів від deHouse лягає на плечі технолога з розробки конструктиву. Робота під час цього етапу може тривати тижнями, адже потрібно промальовувати механізми підйому меблів, врахувати стандарти для кожного окремого виробу. Кожен новий проєкт deHouse разюче відрізняється від попереднього, тому технологам потрібно «приборкати» всі механізми трансформації.

Далі в роботу підключається технолог з розкроювання. Він створює лекала для швейного цеху. Оскільки для оббивки меблів теж є своя специфічна технологія.          

Виробництво.

Все починається з цеху розпилу. Там, на спеціальних верстатах, за лекалами випилюються заготовлення й обробляються торці деталей для майбутніх меблів. Потім в столярному цеху майстри deHouse збирають опорні елементи виробів. Цей етап досить відповідальний, тому що від якості збірки залежить термін служби меблів.

На наступному етапі майстри швейного цеху за лекалами розкроюють деталі для меблевих чохлів і зшивають їх. Тут важлива увага до деталей, бо кожен стіжок повинен бути досконалим, щоб отримати в результаті унікальні меблі від deHouse. Потім фахівці приступають до складання, перевірки меблів.

Особливості.

Компанія deHouse не працює на «потік». Ми усвідомлено вибираємо виготовляти унікальні меблі на замовлення. Нехай виробничі потужності дають нам змогу займатися серійним виробництвом м’яких меблів, нам це не цікаво. Ми хочемо створювати щось нове та кайфувати від складних проєктів. Обожнюємо складні вироби та нерідко розробляємо м’які меблі від deHouse просто так, щоб бути в тонусі. Також любимо перевіряти себе, розробляючи складні конструкції, механізми. Наприклад, технологи перемальовували один диван 2 тижні, позаяк там був залучений складний звідний механізм.  

Меблі на замовлення і низька вартість?

Це не може бути дешево, адже закладена величезна праця цілої команди майстрів – правильний вибір матеріалів, ергономічність, тривалий термін експлуатації виробів. Варто врахувати грамотний підбір габаритів, оскільки стандарти не завжди працюють. Якісні меблі не можуть коштувати дешево. Ми вибираємо виготовляти унікальні меблі від deHouse, нам подобається експериментувати та придумувати нові рішення.

Ми віримо, що майбутнє меблевої індустрії за індивідуальним виробництвом м’яких меблів. Серійне виготовлення поступово буде втрачати оберти, все більше набирають популярності тренди в дизайні на унікальність. А команда deHouse готова реалізовувати найсміливіші ідеї та створювати неймовірні меблі.