Новинний блок від deHouse

В синергії народжується ідеальний результат – deHouse

Уже не перший рік компанія deHouse партнер багатьох дизайнерів інтер’єрів, архітекторів. Нас обирають за багатьма критеріями, але найважливіше для дизайнера інтер’єру і замовника:

  • Фахівці deHouse завжди беруть до уваги унікальність кожного дизайн-проєкту, підбираючи такі компоненти та матеріали для виробництва меблів, які не порушують структуру авторської ідеї.
  • Дотримуємося термінів, розуміючи наскільки важливо реалізувати проєкт вчасно, отримати ідеальний результат і гармонійно доповнити інтер’єр.
  • Вміємо чути наших клієнтів, тому з нами легко знайти спільну мову. Кожен із deHouse 100% залучений у процес виробництва, робить як для себе, вкладаючи душу в будь-який виріб, щоб результат був досконалим.

Розвиток.

Щодня ми в deHouse працюємо над розвитком, вдосконалюємося. Але також розуміємо, як важливо бути у команді однодумців і те, що в синергії народжується ідеальний результат. Тому нещодавно стали партнерами з територією дизайну «RADA» й надалі будемо меблювати їхні проєкти у Києві та Львові. Спільно будемо втілювати у життя найсміливіші ідеї, створюючи унікальні інтер’єри та меблі, заради ідеального результату.

Місія території дизайну «RADA» максимально полегшити труднощі проєктування, будівництва, ремонту. Спільнота професіоналів хоче, щоб красивих просторів, інтер’єрів в Україні було набагато більше. Наповнити красою квартири, будинки, спальні райони, а підприємцям ринку нерухомості показати, що гарний інтер’єр допоможе заробити більше.

Компанія deHouse це легкість у комунікації, максимальне залучення в процес виробництва меблів, швидке вирішення спірних ситуацій, робота в одній команді та досягнення ідеального резульату. Ми керуємося принципами чесного бізнесу, які будуються на взаємоповазі та прозорості, тому постійно розширюємо цю сферу.

Відповідальність.

Частина корпоративних цінностей компанії deHouse відповідальність за ідеальний результат. Беремо на себе зобов’язання виготовляти якісні й надійні меблі під ключ: від ескізу до готового виробу в інтер’єрі. Перевіряємо кожен стіжок, кожне кріплення, щоб наші вироби були досконалими, а результат перевершив очікування.

Спеціалізуємося на виробництві м’яких, корпусних меблів, виробів із дерева. Для повного циклу виробництва у deHouse сім укомплектованих цехів. Запрошуємо дизайн-студії, дизайнерів інтер’єрів, архітекторів та керівників в сегменті HoReCa, будівельні компанії, дилерів стати нашими партнерами для довгострокового співробітництва.

deHouse – надійний партнер з виробництва меблів.