Новинний блок від deHouse

Процес і особливості виготовлення корпусних меблів – deHouse

Меблі на замовлення – це не тільки висока якість, але і привабливий зовнішній вигляд. Наша квартира або будинок – вигідна інвестиція, тому необхідно як слід облаштувати, унікально, за індивідуальними параметрами, стильно. Правильно обрані, зроблені на замовлення корпусні меблі будуть довгі роки радувати вас, гармонійно доповнивши інтер’єр приміщення.

Сучасні корпусні меблі – правильний вибір

Складання корпусних меблів відбувається на твердій основі – корпусі, це їхня особливість і відповідна тому назва. Варіації установки повністю оригінальні, враховуючи особисті бажання, планування будинку. Корпусні меблі на замовлення від deHouse – це можливість вибрати колір, якість матеріалів, фурнітуру, конфігурацію, чим не може похвалитися вже готова продукцію.

Перевага корпусних меблів – можливість переміщення елементів. Якщо буде потрібно, то можна змінити розміщення елементів конструкції або додати інші компоненти. Це оптимальне рішення для будь-якого приміщення – ви завжди зможете оновити інтер’єр або збільшити функціональність. Відповідні меблі корпусні й для офісу – співробітникам можна облаштувати індивідуальні робочі місця, до того ж зберегти концепцію інтер’єру.

Чудовим доповненням стануть м’які меблі від deHouse – диван, крісла, ліжко, які також можна виготовити на замовлення. Детальні технічні параметри дають змогу правильно комбінувати елементи, з урахуванням їхніх розмірів, колірних рішень, оформлення. Рекомендації під час вибору корпусних меблів:

  • Для початку необхідно приділити увагу якості матеріалів. Від цього параметра буде залежати й ціна;
  • Під час перших етапів важливо врахувати, що не варто переставляти місцями підвісні та підлогові меблі;
  • Комбінуючи окремі елементи, варто врахувати як будуть відкриватися ящики та дверцята шаф – чи не заблокують вони доступ до інших меблів;
  • Різні види конструкцій не повинні впливати на загальний зовнішній вигляд. Як правило, вам можуть запропонувати інші вироби, які підходять за оформленням.

Виробництво корпусних меблів в deHouse. Які етапи?

Для того, щоб меблі відповідали вимогам замовника, виробництво відбувається в кілька етапів. Спочатку підготовчий – фахівці уважно проводять необхідні заміри на об’єкті, щоб в результаті все було ідеально. Також під час цього етапу необхідно підібрати матеріали, фурнітуру, компоненти для виробництва корпусних меблів. Команда deHouse допоможе зробити вибір і надасть необхідні рекомендації.

Другий етап – розробка або узгодження дизайну, з урахуванням всіх потреб, побажань клієнта. Наші фахівці знають на що варто звернути увагу, тому за необхідністю можуть порадити ті чи інші рішення. Під час розробки буде врахована кожна деталь, оскільки тільки так корпусні меблі від виробника будуть досконалими.

Третій етап – виробництво. До нього приступають, коли зроблені всі креслення і виміри, обрані матеріали, компоненти. У нас власне обладнання, що дає змогу завжди виготовляти меблі в термін. Під час кожного етапу виробничого процесу контролюємо якість, щоб виріб був ідеальним.

Корпусні меблі для вітальні повинні бути функціональними та місткими, разом з тим візуально підкреслювати інтер’єр, не захаращуючи простір. Ми виготовимо для вас максимально зручну кухню і містку гардеробну зі зручними полицями. Допоможемо грамотно облаштувати будь-яку кімнату – спальню, передпокій, ванну кімнату, дитячу. Корпусні меблі від deHouse додають атмосферності, зроблять інтер’єр оригінальним.

Працюємо з якісними ДСП і МДФ, які ріжемо на власній фабриці. Контролюємо виробництво і складання – без сколів, механічних пошкоджень. Ми вибираємо виготовляти унікальні меблі, нам подобатися експериментувати, придумувати нові рішення. А команда deHouse готова реалізовувати найсміливіші ідеї, створюючи неймовірні вироби.