Новинний блок від deHouse

Естетичність і екологічність виробів з дерева – deHouse

У всьому світі та в Україні тенденція на натуральну, екологічну продукцію. Дедалі популярніші та високо цінуються вироби з дерева, виконані вручну. Зараз вони доступні з появою сучасних технологій. Висока якість матеріалів, неповторні дизайнерські рішення відмінно поєднуються в унікальних виробах із дерева. Дерево – чудовий матеріал для виготовлення меблів.

Виробництво виробів з дерева за індивідуальним замовленням

Компанія deHouse виробляє екологічні, якісні вироби з масиву дерева. Завдяки власному виробництву повного циклу і талановитій команді, втілюються найнеймовірніші ідеї. Кожен елемент виконується вручну, адже тільки так виріб буде досконалим. Столярний цех фабрики deHouse обладнаний потужними верстатами для швидкого виготовлення виробів.

Виготовлення починається з формування проєкту, який містить всі необхідні креслення, із зазначенням розмірів, розташування місць з’єднань. Якщо проєкт нестандартний або складний в реалізації, то схему складають в кількох проєкціях. Після цього готується необхідний матеріал, інструменти. На наступному етапі, в цеху розпилу та на спеціальних верстатах виробляються заготовлення, обробляються торці деталей для майбутніх виробів. Потім майстри збирають елементи меблів у столярному цеху. Цей етап вкрай відповідальний, адже від якості збірки залежить термін служби меблів.

На останньому етапі, в малярському цеху, меблі шліфуються, покриваються фарбою, лаком, проводяться декоративні роботи. Меблі, створені вручну, будуть виділятися оригінальністю та багато років радувати своїх власників. Фахівці компанії працюють із будь-якими видами натурального дерева – досить лише фотографії бажаного виробу і вони легко та швидко його реалізують.

Особливості та переваги меблів із дерева

У виробів із натурального дерева багато переваг. Основні – це практичність, естетичність, екологічність.Вироби з дерева на замовлення екологічні. Дерево виділяє ефірні олії, натуральні смоли, які добре впливають на здоров’я людини. Такі меблі в будинку будуть сприяти гарному самопочуттю і настрою.

  • Міцність, стійкість до механічних пошкоджень, тривалий термін експлуатації. Дерев’яні меблі легко піддаються реставрації, без великих вкладень.
  • Дерев’яні меблі ергономічні, зручні. Під час проєктування можна врахувати всі особливості статури, завдяки чому досягти максимального комфорту у використанні.
  • Безліч дизайнерських рішень дають змогу виробляти унікальні меблі, які завжди будуть вражати.
  • Виробництво дерев’яних виробів – це творчість, неповторна в реалізації та завжди цікава.

Висока вартість обумовлена ​​натуральністю використовуваних матеріалів і наведеними вище перевагами.

Вибір матеріалу

Вироби з масиву дерева для інтер’єру найбільш екологічні, якісні та дорогі. Вибираючи деревину, враховують твердість, структуру, відтінки, текстуру.

Масив ялини простий в обробці, але його структура досить невиразна. У більшості випадків з цієї породи виготовляють декоративні деталі.

Масив сосни має приємний золотистий відтінок. У сучасному інтер’єрі меблі з цієї породи дерева будуть цілком доречними.

Масив берези міцний, має світлий відтінок і структуру, яка добре поглинає барвники. З такої деревини можна виготовити меблі будь-якого кольору.

Масив бука має дрібну однорідну структуру, легко піддається фарбуванню, досить твердий. Під час фарбування відтінки виходять від жовто-рожевого до коричнево-червоного та нагадують кольори цінних порід дерева.

Масив ясеня має світло-жовтий відтінок, з невеликим блиском. Меблі з такої деревини коштують дорого, але чудово підійдуть для різного в оформленні інтер’єру.

Масив дуба відрізняється жовто-коричневим відтінком і ефектною текстурою виразними деревними волокнами. Меблі з дуба будуть перевершувати всі очікування, вони міцні та надійні.

Масив червоного та чорного дерева – найбільш тверді, вишукані види. В основному, такий матеріал використовують для створення ексклюзивних виробів на замовлення.