Новинний блок від deHouse

Чи можуть якісні меблі в Україні бути дешевими? – deHouse

Ми рідко замислюємося про те, чи може бути дешевою якість. Чи можуть бути недорогими натуральне дерево, міцна тканина, фурнітура від світових виробників? А ручна робота майстрів або індивідуальні унікальні вироби?

Без сумнівів, можна придбати доступні за вартістю моделі в магазині, який спеціалізується на серійному виготовленні. Без ексклюзивності, з невеликим терміном служби, оскільки під час виробництва використовуються дешеві компоненти низької якості, завдяки чому і невисока ціна.

Якість або низька вартість?

Буває так, що дорогі меблі не завжди будуть якісними, але дешеві однозначно не будуть такими.

Недорогі вироби через декілька років позбуваються свого привабливого зовнішнього вигляду, не кажучи вже про експлуатаційні характеристики. Якщо ви хочете купити меблі українського виробника, подумайте через який час ви хотіли б їх замінити. Якщо не менше, ніж через п’ять років, візьміть до уваги середній ціновий сегмент.

Середній ціновий тип меблів в Україні

Для людей із середнім достатком представлені товари цієї категорії. Наприклад, меблі з якісних компонентів, матеріалів масового виробництва. Мінуси таких моделей в однотипності та без можливості внесення конструктивних змін. Термін експлуатації цього типу виробів зазвичай не перевищує 5 років.

Меблі дорожчого сегменту під час щоденної експлуатації прослужать значно довше, приблизно 10 років. Може знадобитися невеликий ремонт, але такі моделі характеризуються високими споживчими якостями та гідними дизайнерськими рішеннями.

«Економваріант»

За умови невеликого бюджету, коли меблі потрібні терміново, ви можете відвідати меблеві салони економсегменту, які розраховані на широкий загал споживачів. Термін служби таких моделей дорівнює їхній вартості, враховуючи той факт, що виробники використовують недорогі матеріали, компоненти.

Преміальний сегмент якісних меблів в Україні

Якщо ж ви хочете облаштувати свій будинок під себе та придбати вироби, які будуть радувати своєю зручністю, якістю, то варто виготовити меблі на замовлення. Меблі преміумкласу в Україні виробляються вручну і передбачені для тих, хто надає значення комфорту, якості, унікальності. Для тих, хто планує вкласти кошти в продукт, який буде довго служити.

Такі меблі створюється командою майстрів, професіоналів своєї справи. У роботі вони використовують сучасне обладнання та високоякісні матеріали, а під час виявлення дефекту модель відправляється в повне перероблення.

Меблі преміумсегменту відрізняється такими особливостями:

  • Відповідність умовам експлуатації;
  • Стійкі до навантажень;
  • Ергономічні;
  • Компоненти з натуральних матеріалів;
  • Якісна фурнітура та надійні кріплення;
  • Екологічно безпечні;
  • Велика частина ручної праці;
  • Виготовлення згідно з індивідуальними параметрами.

На кожному етапі виробництва контролюється якість, вироби виготовляються вручну та особливий підхід до кожного замовлення підвищують витрати в кілька разів у порівнянні з потоковим виробництвом. Тому меблі на замовлення не можуть коштувати дешево.

Український виробник deHouse пропонує своїм замовникам меблі преміумкласу.

Чи варто купувати дорогі меблі в Україні?

Предмети інтер’єру зазвичай не мають фірмових знаків і їх не цінують, як дорогий годинник, машини або прикраси. Моделі української фабрики меблів deHouse мають фірмові знаки та будуть дійсно унікальним придбанням. Разом з тим кошти, вкладені в меблі на замовлення, інвестовані не в престижність, а в максимальний комфорт.

Але головне це індивідуальний підхід до кожного покупця, що дає можливість віднести вироби deHouse до категорії «люкс». Ми не просто виконуємо замовлення відповідно до розмірів клієнта, а й враховуємо всі побажання. Наші менеджери підберуть моделі, які прослужать довгі роки.

Яке місце в структурі життєвих цінностей у вас відведено комфорту, зручності, надійності?

А якщо до цього додати довговічність і привабливий зовнішній вигляд? Якщо ви цінуєте ці властивості виробів, то високоякісні меблі українського виробництва чекають на вас. Ми впевнені, що прагнення оточувати себе стильними, якісними речами це спосіб виразити себе через інтер’єр: інтереси, пріоритети та ставлення до життя. Оскільки наш будинок наша фортеця. Так нехай ця фортеця буде надійною і комфортною!