Новинний блок від deHouse

Компанія deHouse виступила партнером Кубка Будівельників України 2021

Компанія deHouse підтримала Футбольну Асоціацію Будівельників України (FABU) на змаганнях за Кубок з мініфутболу між будівельними компаніями. 

Основна мета заходу – об’єднати професіоналів будівельної галузі в атмосфері спільного інтересу до спорту та сімейного відпочинку. А місія FABU полягає в популяризації аматорського футболу серед компаній будівельної галузі в Україні та світі.

Меблева фабрика deHouse підтримала цю яскраву подію, виступивши партнером.

Ми вдячні колективу, організаторам і всім причетним за можливість долучитися до заходу. Це було неймовірно, атмосферно та яскраво.

Довідка. Футбольна асоціація будівельників України – некомерційна організація, яка була створена у 2011 році. До складу асоціації входять провідні представники будівельного бізнесу України, яких об’єднує щира любов до футболу і прагнення розвивати спорт в країні. Футбольні турніри для команд будівельних компаній завжди присвячені подіям, які відбуваються на нашій Батьківщині, та є важливими для розвитку нашої країни. Перший міжнародний матч серед будівельних організацій України та Польщі відбувся у 2012 році, і був присвячений ЄВРО 2012. Наступний зимовий кубок 2015 був благодійним та присвячений пам’яті «Небесної Сотні».

Компанія deHouse – успішний, надійний партнер з виробництва меблів.

Наші партнери – дизайнери, архітектори, керівники в сегменті HoReCa, ремонтно-будівельні компанії, комплектувальники. Успішно реалізували вже понад 100 унікальних проєктів. І поки ми впевнено взяли курс на нові досягнення, перемоги. Тому стати партнером Кубка Будівельників України – це ще одна можливість зробити вагомий внесок у важливу справу – розвиток спорту.

Наша команда вважає, що діалог – це гарантія успішної комунікації. Завжди готові взаємодіяти для ефективної роботи, вибудовування тривалої співпраці з нашими партнерами. Ми професіонали, які вміють майстерно розв’язувати складні питання. Понад 60 фахівців в компанії deHouse, які відповідально виконують поставлені завдання. Кожен з них причетний до виготовлення досконалих меблів.

Будуємо! Граємо! Перемагаємо!